Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.69 secunde)
Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Spre deosebire de uzul uman, unde antibioticele sunt prescrise pentru a trata infectii grave, la animale, medicamente precum penicilina si tetraciclina sunt adaugate constant in hrana animalelor ca o modalitate ieftina de a le face sa creasca mai repede.
Adrian Tutuianu, vechiul primar al Calarasiului in mandatul 2000-2004, profesor de educatie fizica, ii aduce acuzatii grave actualului primar Dragulin. ... Dragulin restrictioneaza accesul publicului, exista anumiti privilegiati - constata cu amaraciune Daniel Tutuianu.
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS.
Cei mici se inteleg foarte bine cu tehnologia de la varste din ce in ce mai fragede. ... Conform unui studiu recent, unul din trei parinti este ingrijorat in legatura cu pericolele la care sunt expusi copii lor in mediul online.
Adrian Boioglu) Echipa Adevarul a discutat despre acest subiect cu preot doctor Mircea Cristian Pricop. ... - Eliberarea omului de patimi nu vine in contradictie ci mai degraba in impletire cu intelegerea ca fiecare om este copil al lui Dumnezeu.
efervescenta culturala din acei ani, cu marii oameni de cultura care s-au afirmat in vremea aceea, e cu siguranta un element de luat in considerare.
Conjunctivita este cea mai frecventa afectiune a conjunctivei, severitatea ei variind de la hiperemie conjunctivala usoara cu lacrimare, pana la inflamatii foarte grave datorita complicatiilor pe care le pot produce.
Femeile care nu reusesc sa aiba copii, inregistreaza nivele de stres ca bolnavii de cancer, sau ca cei care au boli grave cardiovasculare.
Cei care au tinut-o fie au ramas cu o impresie buna despre acest tip de alimentatie, fie au etichetat-o drept draconica si nesanatoasa. ... Asa ca nu e suficient ca sa-ti cauzeze dezechilibre alimentare grave.
Putea scapa cu suspendare. Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Astfel, magistratii au decis ca maternitatea va plati despagubiri in valoare de 80.000 de lei pentru fiecare copil decedat, iar asistenta Florentina Carstea a fost condamnata la 2 ani si 2 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa.
20, sector 3, Bucuresti, doctorul Iuliana Avadanei foloseste o multitudine de terapii naturale si alternative, de la acupunctura si medicina ayurvedica la homeopatie si apifitoterapie, pe care le aplica inclusiv in combaterea unor afectiuni grave, precum cancer de san, genital, de colon si de pancreas.
Conform rezultatelor unui studiu recent realizat, oamenii de stiinta americani au afirmat ca sexul oral poate avea urmari grave asupra sanatatii. ... Virusul din lichidul seminal poate sa intre in contact cu sangele din zona gingiilor. ... Pentru a te proteja poti folosi prezervativ cu aroma de fructe (zmeura, banana, capsuni).
E normal sa ploua, sa ninga si, cu toate acestea, de fiecare data auzim ca autoritatile au fost luate prin surprindere si, mai grav, consecintele negative si pagubele imense arata ca inclusiv cetatenii au fost luati prin surprindere.
Evident, nici una din aceste grave imixtiuni politice in actul de justitie ale lui Basescu n-au fost sanctionate de CSM si nu au constituit prilej de sanctionare din partea institutiilor statului. Iata doar unul din atacurile grave (nesanctionate) ale lui Traian Basescu la adresa justitiei :
Este vorba despre o ambulanta dotata cu echipament medical: ... Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Magda Marincovici) Tigarile electronice sunt interzise minorilor, nu vor fi folosite in spatii inchise, iar producatorii sunt avertizati sa nu mai foloseasca compusi cu diferite arome. ... De asemenea, a avertizat ca tigara electronica este asociata cu "grave amenintari" in cazul adolescentilor si fatului.
"Acesti copii neglijati, loviti, agresati, admonestati, insultati, devalorizati sau chiar violati raman cu sequele pe viata si la randul lor ingroasa randurile delincventilor sau se transforma la randul lor in abuzatori", avertizeaza specialistii prezenti la a doua editie a conferintei-dezbatere, pluridisciplinara, cu participare internationala "Semne si simptome in identificarea formelor de abuz la copii".
De la inceput trebuie sa precizam ca, potrivit purtatorului de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului, farmacist Anca Crupariu, vaccinul cu pricina nu se afla in farmaciile din tara noastra, iar in cadrul UE se comercializeaza in Italia, Austria, Germania, Spania.
google-analytics.com